Адриано в Тотнъм през януари ? Имат ли нужда от него ?

Днешната футболна преса твърди че бившия нападател на Интер Милано е много вероятно да подсили Тотнъм през зимния трансферен прозорец. Изпадналия в немилост Бразилски нападател беше свързван с преминаване във Висшата лига и през предния Януари, но нищо не се получи.

Хари Реднап и преди е казвал че има интерес да доведе 27- годишния таран на Уайт Харт Лейн и не е чудно това този път наистина да се случи. Адриано в момента играе за Бразилския Фламенго за който е вкарал 15 гола в 22 мача. С В договора на Адриано с Фламенго има специална клауза, която му позволява да премине в отбор от Европа със свободен трансфер. Това е и желанието на самия нападател, който иска със силни изяви да убеди националния селекционер Дунга да го включи в състава на Бразилия за световното първенство в ЮАР догодина.

Според мен Адриано си струва риска особено като го земат и без пари. Където и да играл въпреки скандалната си слава той е вкарвал доста голове и си е заслужил милионите дадени за него.

Друг е въпроса има ли нужда Тотнъм от нов нападател след като при тях премина Питър Крауч и вече имаха Роман Павлюченко, Джърмейн Дефоу и Роби Кийн, но вероятно Хари Реднап знае най-добре. След добрия старт в Премиър Лийг отбора даде назад и може би има нужда от нови попълнения. Според мен Роби Кийн не е в добра форма, а Роман Павлюченко ще го натирят в най-скоро време обратно, така че да го лапат Адрианото докато някой друг не ги е преварил.

adriano v inter

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *