Само в Бразилия – щом трябва ще вкараме 9 гола за 9 минути

Нека да си представим че сте бразилски клуб, който се мъчи да влезе в първа дивизия на областта си. Вече е 80-та минута а сте вкарали само 2, а класирането изисква повече – какво ще сторите ?

Ако сте клуб Виана от Маранхайо, който се бори с Мото Клуб за последното място за класиране в горна дивизия на Областния Шампионат на Маранхайо просто вкарваш 9 гола за 9 минути срещу своя опонент Чапардиня, на който явно му е все там.

Историята доколкото разбрах е следната:  Виана и Мото Клуб са с равни точки и решава головата разлика. Играе се по едно и също време и Мото Клуб води с 3-1, а Виана само с 2-0. Изведнъж просто Виана вкарва 9 гола за 9 минути срещу Чапардиня, които спират да играят и гледат да не се пречкат на пътя на нападателите.  (Дааа помня един такъв мач м-у ЦСКА и Ботев :-).

Но това не е всичко. Рефера на мача на Мото Клуб дочул какво става на другия мач и отсъжда дузпа. После втора. После трета – която обаче я изтърват. Финалния резултат за Мото Клуб е 5-1, което обаче не е достатъчно.

Вижте видеото от този странен голов маратон в Бразилия. ( в началото има малко рекламка де … )

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *