Трябва ли Бен Фостър да седне на пейката ?

ben-foster

Бъдещето на Бен Фостър изглеждаше розово когато бе обявено че Едвин Ван дер Сар ще пропусне два месеца от началото на Премиършип. Алекс Фергюсън реши да даде шанс на младия вратар да се бори за титулярното място на Олд Трафърд, но за мен Фостър остави този шанс да се изплъзне между пръстите му.

Бившия вратар на Уотфорд досега е допуснал 8 гола и макар че голямата част от тях не са по негова вина, няколко от тях са. Визирам гола на Гарет Бари в дербито на Манчестър, гола на Аршавин срещу Арсенал и последно гола на Кенуайн Джонс срещу Съндърланд.

Фостър който е на скромната за вратар възраст -23 изглежда ужасно нервен когато топката наближи наказателното поле на Юнайтед.  Той направи някой страхотни спасявания на близки и далечни удари, но е несигурен при центрирания и често не може да избере правилната дистанция от вратата. Затова и прогнозата ми е че след очакваното завръщане на Едвин ван Дер Сар ще седне на пейката, а е вероятно в края на сезона да напусне Олд Трафърд.

П.С Според някой коментатори на него му се дава шанс за да се обиграва вратар за Англия, че кризата с вратарския пост на националния отбор е перманентна още от напускането на Дейвид Сиймън.

ВИЖТЕ И ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ ПОСЛЕДНИЯ МАЧ СЪС СЪНДЕРЛАНД

гола на Кенуайн Джонс е към 6-тата минута от репортажа

Post Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *